15 Μαΐ 2012
Αντίπαρος 15 Μαΐου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μυστήριο αποτελεί για πολλούς αν ο Δήμος Αντιπάρου, μας απάντησε σε έγγραφα ερωτήματα που του έχουμε υποβάλλει εδώ και τρεις μήνες περίπου. 

Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κατά παράβαση κάθε τυπικής ή νομικής δεοντολογίας συνεχίζουν να μην απαντούν στις αιτήσεις μας, αλλά ούτε να εντάσσουν στο δημοτικό συμβούλιο θέματα που έχουμε αιτηθεί.

Απόφαση του συνδυασμού μας είναι τα οποιαδήποτε αιτήματά μας να τα αναφέρουμε εκτός ημερησίας διάταξης και πάντα πριν την έναρξη συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων.

Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, ως  την έσχατη λύση.

Καταφεύγουμε σε αυτή την τακτική αφού διαπιστώσαμε ότι η δημοτική αρχή δεν συμμορφώνετε με τους νόμους που διέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση.



0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αρχείο Ιστολογίου

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Blog Archive

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post