3 Μαΐ 2012
Αντίπαρος 3 Μαΐου 2012
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης στην εισήγησή του για τον προϋπολογισμό του 2012 ανέφερε ότι το προηγούμενο έτος, ήταν έτος οργάνωσης του δήμου, το 2012 θα είναι, για την δημοτική αρχή, έτος των έργων. 

Ήδη βρισκόμαστε στον 5ο μήνα του έτους και επικρατεί παντού «άπνοια». 

Η «οργάνωση» του δήμου που επιτεύχθηκε(!!) το προηγούμενο έτος, αρχίζει να αποδίδει καρπούς˙ το Πάσχα πέρασε, η τουριστική κίνηση δειλά-δειλά ξεκίνησε και το μοναδικό αξιοθέατο του νησιού μας, το περίφημο σπήλαιο σταλακτιτών...
δεν έχει ανοίξει ακόμη.

Εκατοντάδες μαθητές και περιηγητές ήθελαν να επισκεφθούν αυτό το αξιοθαύμαστο μνημείο της φύσης, δυστυχώς όμως αυτό παραμένει «ερμητικά κλειστό» λόγω της ανοργανωσιάς που επικρατεί στο δήμο μας. 

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς της δημοτικής αρχής ήταν, πολλοί από αυτούς να μην επισκεφθούν καθόλου το νησί μας, στερούμενοι το δικαίωμα να απολαύσουν αυτό το αξιοθέατο και παράλληλα οι τουριστικές μας επιχειρήσεις να απολέσουν πολύτιμα έσοδα, σε περίοδο οικονομικής κρίσης. 

Είναι ο ίδιος ο δήμαρχος που όταν ήταν στην αντιπολίτευση «φώναζε» γιατί το σπήλαιο άνοιγε αρχές Απριλίου και όχι πιο νωρίς. 

Είναι ο ίδιος ο δήμαρχος που διαρκώς κατήγγελλε την «ανυπαρξία» της προηγούμενης κοινοτικής αρχής. 

Είναι, τέλος, ο ίδιος ο δήμαρχος που έχει χαθεί στα σπηλαιώδη μονοπάτια της ανυπαρξίας του. 

Για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων μας, επιτέλους ο δήμος ας λειτουργήσει ένα τουλάχιστον από τα λίγα αξιοθέατα του νησιού μας. 

 Στην Αντίπαρο αξίζει μια καλύτερη τύχη, όχι όμως αυτή που της προσφέρει η τωρινή δημοτική αρχή.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αρχείο Ιστολογίου

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Blog Archive

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post