28 Ιαν 2011
Οικονομική Επιτροπή, Παρεκτοπίσματα, Πρωτόκολλα και ψεύδη

Είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν με αφορμή το γεγονός να μην δοθεί στο κ. Σφαλαγκάκο δική μας ψήφος στην Οικονομική επιτροπή. Η επιλογή μας αυτή, να σιωπήσουμε δηλαδή στα διάφορα κακόβουλα σχόλια, έγινε για να μην πυροδοτούμε (τουλάχιστον εμείς) έριδες διαπληκτισμούς και πολώσεις, ενώ οι προκλήσεις για τον τόπο, βρίσκονται μπροστά μας και το ήπιο κλίμα σαφώς βοηθά στην αντιμετώπιση των.
Το κακό όμως παράγινε, και εμείς κουραστήκαμε να παριστάνουμε το σάκο του μποξ για την ψυχολογική εκτόνωση μερικών, που νομίζουν ότι προσφέρουν με τέτοιες ενέργειες υπηρεσία στον τόπο. Μερικοί από τους οποίους πραγματικά περιμέναμε πολύ περισσότερα.

Η απόφαση μας λοιπόν να μη δώσουμε ψήφο στον κ. Σφαλαγκάκο, σχολιάστηκε πρώτα από τον μάγο Γίσπορ (Antiparos-blog) με εξαιρετικά επιθετικό, ειρωνικό, προσβλητικό και ανάρμοστο τρόπο.
Στη συνεχεία, το ίδιο blog, χαρακτήρισε τον κ. Σφαλαγκάκο ως «ο παρεκτοπισθείς». Δηλαδή, σαν να είχε τη θέση του στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά εμείς τον εκτοπίσαμε. (Ατυχέστατο μάγε!!)

Δεν δώσαμε καμιά απολύτως σημασία σε αυτά τα δημοσιεύματα. Όπως και ουδέποτε ασκήσαμε δημόσια κριτική στην όποια απόφαση του συνδυασμού Μένουμε Αντίπαρο.

Στη συνέχεια, και χωρίς να μεσολαβήσει οποιαδήποτε αντίδραση από πλευράς μας, τη σκυτάλη ανέλαβε ο κ. Σφαλαγκάκος, αυτή τη φορά, στο επίσημο blog του Συνδυασμού Μένουμε Αντίπαρο, υπερθεματίζοντας για το ίδιο ζήτημα, λέγοντας μάλιστα (ανάμεσα σε αλλά ανεκδιήγητα) ότι η πρόταση για Συνεργασία που τους κάναμε αφορούσε την προεκλογική περίοδο. Ψέμα!!!

Την Πέμπτη πριν την Κυριακή των εκλογών και μετά την κεντρική τους ομιλία, αναφέρθηκα πολύ συγκεκριμένα, σε Συνεργασία που θα μπορούσε να αρχίσει από την Δευτέρα (δηλαδή μετά τις εκλογές), από όποια θέση κι εάν μας είχε τοποθετήσει ο Αντιπαριώτικος λαός. Εξάλλου πως θα ήταν δυνατό την Πέμπτη πριν τις εκλογές της Κυριακής να κάνει κανείς πρόταση προεκλογικής συνεργασίας;
Επί πλέον, για να δικαιολογήσει το ότι δεν μίλησε ως αρχηγός της ελάσσονος μειοψηφίας στην τελετή της ορκωμοσίας, πάλι κατηγορεί εμένα προσωπικά ότι παραβίασα το …πρωτόκολλο!!!! (τι άλλο θα ακούσουμε!!). Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο μάγος!!! (άλλο ατυχέστατο από τον μάγο!!!). Αντιγράφω από το blog του Μένουμε Αντίπαρο:
«Δε μίλησα στην τελετή διότι, όσο γνωρίζω, σύμφωνα με το πρωτόκολλο μόνο ο Δήμαρχος και οι καλεσμένοι επίσημοι απευθύνουν λόγο σε τέτοιες περιστάσεις. Θεωρείται μια ιδιαίτερη ημέρα του Δημάρχου. Ένιωσα ότι θα υπονόμευα το κύρος του αξιώματος του Δημάρχου αν δεν σεβόμουν και δεν διατηρούσα το πρωτόκολλο»…… «παρά το γεγονός ότι το αίτημα του κ. Μαριάνου συνιστούσε παραβίαση της εθιμοτυπίας (δηλαδή, του πρωτοκόλλου)»

Για πιο πρωτόκολλο μιλάμε;;;
Μήπως, μπορείτε να το δείξετε και σε μας που είμαστε άσχετοι και αμαυρώσαμε με θράσος την ιδιαίτερη μέρα του κ. Δημάρχου, επειδή μιλήσαμε στον κόσμο για λίγα λεπτά;;;
Αλλά όπως φαίνεται, «παραβίαση πρωτοκόλλου» έγινε και σε όλα τα νησιά, αφού όλες οι πολιτικές δυνάμεις μίλησαν στον κόσμο.

Πάλι όμως δώσαμε τόπο στην οργή και δεν αντιδράσαμε, για το ίδιο λόγο που αναφέραμε παραπάνω. Είπαμε ..δεν μπορεί θα υπάρξει εκτόνωση.

Μετά από αρκετές ημέρες και τελείως τυχαία, άκουσα τον κ. Δήμαρχο να αναφέρεται στο ίδιο θέμα στον ΗΧΩ FM, δηλαδή το ότι δεν δώσαμε την μια ψήφο στο κ. Σφαλαγκάκο. Επειδή η αναφορά του κ. Δημάρχου έγινε δημόσια, θεώρησα σωστό να τοποθετηθώ και να εξηγήσω τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση, χωρίς να θίξουμε κανένα. Απλώς θεωρούμε ότι κάθε μας απόφαση που αφορά τα κοινά του νησιού, πρέπει να εξηγείται επαρκώς στον κόσμο, που είναι και ο τελικός κριτής των πράξεων ή παραλήψεών μας. Τώρα αν η εξήγηση αυτή δεν «καλύπτει» ή ξενίζει μερικούς αυτό είναι άλλο θέμα.

Ο κ. Σφαλαγκάκος ξανασχολίασε την τοποθέτηση μας στον ΗΧΩ FM, μετά από λίγες ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν σταμάτησε πάλι εκεί.
Έκανε καινούργια διατριβή, πάλι από την αρχή, στο επίσημο blog του Μένουμε Αντίπαρο, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια και μαχαιρώνοντας για μια ακόμα φορά το «πτώμα»!!
Επιμένει δε, ότι οι προτάσεις συνεργασίας έγιναν από εμάς για να τους «απορροφήσουμε» να τους «εντάξουμε» και να τους «συγχωνεύσουμε».
Αυτή είναι η ερμηνεία της λέξης συνεργασία.
Προσωπικά είχα την εντύπωση ότι προσωπικότητες σαν του κ. Σφαλαγκάκου, ούτε «εντάσσονται» ούτε «απορροφώνται», ούτε και «συγχωνεύονται». Φαίνεται ότι έκανα λάθος!!!
Οπότε, μάλλον καλώς έκαναν και αρνήθηκαν την συνεργασία μπροστά σε τέτοιο κίνδυνο.
Γράφει και αλλά ωραία ο κ. Σφαλαγκάκος, που όμως δεν έχουμε την διάθεση να σχολιάσουμε. Διαβάστε στο blog του, αξίζει τον κόπο!!!
Υπάρχει όμως και ένα ακόμα ατόπημα του κ. Σφαλαγκάκου. Αναφέρει ακόμα ένα Ψέμα, πιο σοβαρό αυτή τη φορά. Αντιγράφω από το blog του:
«Ένας Σύμβουλος της ομάδας του διάβασε επιστολή του κ. Μαριάνου προς το Δήμαρχο και το Συμβούλιο, στην οποία δήλωνε ότι απουσίαζε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, και για τον λόγο αυτό ζητούσε να μην αποφασίσει το Συμβούλιο για σοβαρά θέματα κατά την απουσία του. Ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης απάντησε ότι κατανοούσε την κατάσταση του κ. Μαριάνου, ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο χρόνος είναι πολύτιμος και σημαντικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν και πολύ σύντομα, ώστε να προχωρήσουν όλα τα θέματα όσο γρηγορότερα γίνεται. Επομένως, για το λόγο αυτό θα υποχρεούταν να απορρίψει το αίτημα του κ. Μαριάνου.»
Το αίτημα αυτό δεν έγινε ΠΟΤΕ (δείτε φωτογραφία της επιστολής) και επομένως ούτε και απόρριψη του από τον κ. Δήμαρχο έγινε. Η επιστολή (ευτυχώς) διαβάστηκε μπροστά σε 30-40 πολίτες, που παρακολούθησαν το συμβούλιο. Που το ονειρεύτηκε αυτό ο κ. Σφαλαγκάκος;;; Μήπως πρόκειται για… λάθος του;;; Δηλαδή κατά λάθος άκουσε ένα ολόκληρο αίτημα και κατά λάθος άκουσε και τον κ. Δήμαρχο να το απορρίπτει;;;

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά την ανακρίβεια αυτή, την «έπιασε» και ο αξιότιμος κ. Kallitzakis και το σχολίασε στο blog Fileleutheros Πολιτική και Πάρος, με τις γνωστές ειρωνείες του. Το ίδιο κείμενο αναφέρθηκε και στην τοπική εφημερίδα όπου εργάζεται, προσφέροντας έτσι μεγάλη υπηρεσία στην «αντικειμενική» ενημέρωση του κόσμου.
Αυτός ήταν ο σκοπός του κ. Σφαλαγκάκου;;;;
Έτσι αντιλαμβάνεται αυτός την Συνεργασία, το ήπιο κλίμα, και την συναίνεση;;
Τελικώς ένα είναι το μόνο σίγουρο όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, από τα ίδια τα γεγονότα. Καλά κάναμε και δεν παραχωρήσαμε δικαίωμα μας στον κ. Σφαλαγκάκο. Η εμπάθεια, η επιθετικότητα η διαρκής ελιτίστικη συμπεριφορά και το κόμπλεξ ανωτερότητας είναι εμφανέστατα και επιδεικνυόμενα σε κάθε περίπτωση, οπότε πράγματι καμιά συνεργασία δεν μπορεί να ανθίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Νίκος Μαριάνος

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΖΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ¨"'''ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μαριάνος ξύπνησε κι ανακάλυψε ότι στα μπλογκς τον έχουν πάρει φαλάγγι. Καλή η αρχή, αν και ότι και να γραφτεί δεν πείθετε για το αγνό των προθέσεών σας. Ούτε εσείς ούτε κανείς άλλος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΜΑΡΙΑΝΟ,

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ - ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ.

ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ, ΚΛΠ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΖΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ – ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ;
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΑΝΟΣ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΖΟΤΗΤΑ" ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ;
ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ, Ε ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ; ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ; ΕΛΕΟΣ

Magos Gsisspor είπε...

"Η απόφαση μας λοιπόν να μη δώσουμε ψήφο στον κ. Σφαλαγκάκο, σχολιάστηκε πρώτα από τον μάγο Γίσπορ (Antiparos-blog) με εξαιρετικά επιθετικό, ειρωνικό, προσβλητικό και ανάρμοστο τρόπο."

Αναμένουμε όλοι το link που ο μάγος Γίσπορ (antiparos-blog) επέδειξε τόσο ανάρμοστο πνεύμα. Μήπως εκτος από προσβλητικό(;), ανάρμοστο(;)-προφανώς υπάρχει αστυνομία ήθους των μπλογκς στο νησί-, ήταν και ανερμάτιστο ή φαντασιόπληκτο; Ας το δούμε.

Με τέτοια επιχειρηματολογία δεν κερδίζετε τις εντυπώσεις. Το κείμενο σας είναι μνημείο πολιτικού πάθους και λαϊκισμού, που δημιουργεί άλλη εικόνα από αυτήν που πλασάρατε προεκλογικά. Έστω κι έτσι ας πούμε ότι απαντάει σε όλα αυτά τα "κακόβουλα" που τόσο καιρό απειλούν την ισορροπία του συνδυασμού σας.

Η απόφασή σας να μην παραχωρήσετε τη μια θέση στην Οικ. Επιτροπή σχολιάστηκε από πολλούς δυσμενώς. Ήταν ασφαλώς δικαίωμά σας. Αυτο που κυρίως σχολιάστηκε όμως ήταν η δικαιολογία που επικαλέστηκε ο συνδυασμός σας, δικαιολογία απότοκη ενός ρεβανσισμού που δεν συνάδει με το open-minded πνεύμα σας. Ακόμα χειρότερα, στον ΗΧΩ ρίξατε την ευθύνη της απόφασης αυτής στους συμβούλους σας, γεγονός που ρωτώντας τους προσωπικά διαψεύδεται. Εσείς τους έχετε ρωτήσει σχετικά;

Όπως και να' χει, το λάθος του Καλλικράτη δεν καλείστε να τα διορθώσετε εσείς. Το αν ο κ.Πατέλης είναι καλύτερος για τη θέση από τον κ. Σφαλαγκάκο δεν είναι το ζήτημα της διχογνωμίας.

Και ως προς την απάντηση του κ.Σφαλαγκάκου: πράγματι ισχύει η αποκάλυψή του για πρόταση διάλυσης του συνδυασμού Μένουμε Αντίπαρο προεκλογικά, αυτό είναι γνωστό σε πολλούς. Γι αυτό μίλαγε για "συγχώνευση" αντί "συνεργασίας", θέλοντας να αποφύγει να αποκαλύψει τέτοιες λεπτομέρειες (αλλά πλέον είναι αναπόφευκτο κάτι τέτοιο).
Η δε πρότασή σας συνεργασίας τρεις μερες πριν τις εκλογές ασφαλώς και δεν αφορούσε τις εκλογές αλλά το μετεκλογικό μελλον, αυτό είναι αλήθεια. Ποιος όμως αρχηγός παράταξης βγαίνει με στόμφο σε κεντρική προεκλογική ομιλία άλλου συνδυασμού και κάνει τέτοιο άνοιγμα, αν δεν προσδοκά σε προσεταιρισμό ψηφοφόρων; Και ποιος το κάνει γενικότερα; Είναι ζήτημα πολιτικού πολιτισμού, στο οποίο θεωρητικά παίρνατε πολύ καλό βαθμό, αλλά στην πράξη φοβάμαι πως θα μείνετε μετεξεταστέος.

Και μια υποσημείωση αισθητικού ύφους: είναι πράγματι αυτη η επίσημη επιστολή του αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας, που μας παρατίθετε εδώ; αν ναι, δεν χρειάζεται ούτε καν σχολιασμό.

kallintzakis είπε...

"Έτσι είναι" κ. Μαριάνε, "αν έτσι νομίζετε".

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΒΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ? ΓΙΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει οικολογική ομάδα, δεν υπάρχει τέτοια δήλωση του Σφαλαγκάκου, μάλλον ζείτε αλλού. Στα δημοτικά συμβούλια αν πηγαίνατε θα βλέπατε ποιοι παρίστανται.

Ανώνυμος είπε...

κανένα νέο από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.ΕΧΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΣΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ Κ.ΒΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΟΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΑΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ ΤΥΧΑΙΟ?ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΑ?Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?ΤΥΧΑΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ.ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΛΕΕΙ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?Α ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΙΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει κύριε Σφαλαγκάκο με την απάντησή σας διαπιστώσαμε ότι δεν θέλατε προεκλογικά να συγχωνευθείτε με τον συνδυασμό του κυρίου Μαριάνου, δικαίωμά σας ήταν, σήμερα όμως στο δημοτικό συμβούλιο περίτρανα αποδείχθηκε ότι θέλατε να συγχωνευθείτε μετεκλογικά με τον συνδυασμό του κυρίου Λεβεντάκη γιατί θέλατε να έχετε μερίδιο στην εξουσία. Τα γεγονότα είναι αυτά που σας διαψεύδουν σε ότι και να λέτε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ.ΚΑΤΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ.ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.ΑΧ ΜΑΡΙΝΑΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ.ΤΥΧΑΙΟ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΙΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑΡΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΦΙΣΕΤΑΙ ΥΣΗΧΟ ΤΟΝ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

η αποφαση απο οτι διαβαζω ειναι ακυρη.το γνωριζαν αραγε?ποια αποφαση?το να ειναι ο κ.σφαλαγκακοσ στην επιτροπη του λιμενικου ταμειου.κριμα ομωσ να πανε χαμενεσ τετοιεσ γνωσεισ.τι λετε?αλλο περιεργο σε ενα μηνα οπωσ εγραψε πιο πανω αλλοσ σχολιαστησ.ειναι θεμα χρονου λοιπον να δουμε το επομενο φαουλ του δημαρχου και τησ ομαδασ του.για να λεμε ομωσ τα παντα καλο θα ειναι να αφησουμε τον κ.σφαλαγκακο να σπουδασει κανει πολυ καλα κατα τη γνωμη μου.

Magos Gsisspor είπε...

Επειδή απ' ότι φαίνεται ο μαγος σας φταίει για όλα, θα σας απαντήσει σύντομα, μόλις ξεχαρμανιάσουν όσοι βλέπουν παντού συνομωσίες. Ένα hint μονο: συνεργασία δεν σημαίνει αυτό που εννοούσε ο κ Μαριάνος, τουλάχιστον αυτό που εννοούσε προεκλογικά. Σίγουρα η ανάθεση θέσεων ενοχλεί, όμως πιστεύει κανείς ότι αν ήταν η ΕΚΠ στην εξουσία και προσέφερε τις ίδιες θέσεις στα μέλη του Μ.Α. θα γινόταν τόσος ντόρος; Δεν είναι δυνατο σε ξένο μπλογκ, και μάλιστα καθαρά υποκειμενικό, να πείσω κανέναν. Γράψτε λοιπόν για όσο θέλετε τα περί τακιμιάσματος που ακούγονταν σήμερα από μέλη του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας, ειρωνευτείτε, ξεφτιλείστε, κατηγορείστε, και μόλις μπορείτε ήρεμα να διαβάσετε μία άλλη εκτίμηση τα ξαναλέμε.

Φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμη πολλά απωθημένα, αφού κάποιοι θυμούνται μέχρι και την "λιμενολογο" Βίκυ, στο δε μάγο χρεώνουν ανίερες συμμαχίες.

Πας μη Μαριανικός ανίερος; Θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.ΝΕΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ?ΠΟΙΟ?ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Ο Κ.ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ ΜΕ 113 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο Κ.ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΜΕ 340 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ.ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Κ.ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΥ.ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΟΜΩΣ.ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ.ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

που ειστε καλοι μου ανθρωποι που λεει και ο βεγγοσ?ξερετε τι γινεται με το κ.χανιωτη τον συμπαθεστατο κατα τα αλλα συμβουλο?ειναι λεει απο υπ.αναπτυξησ με 2μηνη αποσπαση-αυριο τελοσ δηλαδη-.στο διαυγεια υπαρχει κατι που αφορα τον ιδιο λεει οσο αφορα την προσληψη του στο δημο μασ.λεει.το παραξενο ειναι οτι οσο και να ψαξει κανεισ πουθενα δεν βρισκει κατι τετοιο.μηπωσ βαλουμε κανενε μαγο να ψαξει μπασ και βρει κατι?οσο ναναι ο μαγοσ κατι παραπανω θα ξερει.

Ανώνυμος είπε...

για ολα λοιπον φταιει ο προιπολογισμος.προγραματισμος υπαρχει?ο δημαρχος θα μας απαντησει η να ρωτησουμε τον κ.συμβουλο καλυτερα? και ρωταω εδω γιατι απο οτι εμαθα απανταει στα μπλοκ ο κ.λεβεντακης η μηπως ειναι αλλος αυτος που γραφει για το δημαρχο?

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post