26 Ιαν 2011
Ημερ.21/01/2011
Αρ.Πρωτ:182
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν 3463/2006 «περί του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα» και τον Ν.3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 10:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Μετατροπή της Κοινοτικής Επιχείρησης Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αντιπάρου με την επωνυμία Κ.Ε.Τ.Π.Α.Α σε «Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αντιπάρου».
  2. Ορισμός προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Αντιπάρου.
  3. Ορισμός επιτροπών παραλαβής έργων και προμηθειών.
  4. Επιτροπή κατάρτισης ετήσιου Μητρώου Αρρένων.
  5. α] Ορισμός Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  6. β] Ορισμός Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  7. Αποδοχή μεταφοράς της υπαλλήλου Φαρούπου Αικατερίνης ειδικότητας Υ.Ε καθαριστριών (Ι.Δ.Α.Χ) Σχολικών μονάδων από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο Δήμο Αντιπάρου δυνάμει του υπ.αριθ.6106/25-11-2010 εγγράφου.
  8. Μεταβολή κοινοτικών υπαλλήλων σε δημοτικούς υπαλλήλους σύμφωνα με το Ν.3852/2010.
  9. Ορισμός εκπροσώπων Λιμενικού Ταμείου.
  10. Λήψη απόφασης για την προκήρυξη μίας θέσης ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών στο ΚΕΠ και έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαδικασία πρόσληψης σύμφωνα με την υπ΄ αριθμό 28646/01-10-2010 έγκριση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  11. Ορισμός εκπροσώπου Χ.Α.Δ.Α.
  12. Μετακινήσεις Δημάρχου και Συμβούλου
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post