12 Μαΐ 2012
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 

 Ημερ. 11/05/2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν 3463/2006 «περί του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα» και τον Ν.3852/2010 σας προσκαλούμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αντιπάρου την Τρίτη (15-5-2012) και ώρα 19.30 στην αίθουσα Καλουδά για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 
  1. Συγκρότηση επιτροπής και ορισμός τέλους για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
  2. Ωράριο μουσικών οργάνων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού. 
  4. Ανάθεση σε δικηγόρο της υπόθεσης Γεωργακοπούλου (Συμβούλιο Επικρατείας, εξώδικο, κ.α) με θέμα το έργο «Αποχέτευση και Βιολογικός Δήμου Αντιπάρου». 
  5. Ανάθεση της δικαστικής διεκδίκησης του κτήματος στη θέση Μύλος μεταξύ Δήμου Αντιπάρου και των κληρονόμων Ιωάννη Μαρινάτου του Κωνσταντίνου σε δικηγόρο. 
  6. Κατακύρωση της υπ΄αριθ. 19/4-5-2012 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για μία θέση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου (κινητή καντίνα) . 
  7. Κατακύρωση της υπ΄αριθ. 30/4-5-2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής διαγωνισμού για την ενοικίαση οικοπέδου 2.000 τ.μ στη θέση Γαλανταριά . 
  8. Αίτημα προέγκρισης άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αρχείο Ιστολογίου

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Blog Archive

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post