10 Ιουν 2013

Μετά την λήξη των προ ημερησίας αιτημάτων συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

Πρώτο θέμα ήταν η αντικατάσταση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου κ. Σκούρτη Σωτήρη από την οικονομική επιτροπή, προτάθηκε για αντικαταστάτης του ο νέος δημοτικός σύμβουλος κ. Παντελάκης Γιάννης και ομόφωνα ψηφίστηκε. 

Δεύτερο θέμα ήταν η πρόσληψη δύο εργατών με δίμηνη σύμβαση στον τομέα της καθαριότητας. Ψηφίστηκε ομόφωνα 

Τρίτο θέμα ήταν η έγκριση εκπόνησης περιβαλλοντικής μελέτης για την προσωρινή αδειοδότηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αντιπάρου. 

Για το συγκεκριμένο θέμα όπως και για όλα τα άλλα δεν είχαμε καμία ενημέρωση επειδή όμως προ είκοσι ημερών περίπου είχε συζητηθεί στην οικονομική επιτροπή η οριστική μελέτη αδειοδότησης για τον ίδιο λόγο ζητήσαμε εξηγήσεις. 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διάβασε έγγραφο της περιφέρειας που εξηγούσε ότι για τρεις περιπτώσεις μελετών δεν μπορούσε να τις συντάξει τις μελέτες και έδινε την δυνατότητα στον Δήμο Αντιπάρου να τις συντάξει αυτός, μετά την ανάγνωση του εγγράφου διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη μελέτη δεν συμπεριλαμβανόταν στο αναγνωσμένο έγγραφο, αφού κάναμε παρατήρηση γι’ αυτό ο πρόεδρος συνέχισε να διαβάζει λέγοντας «Έγκριση εκπόνησης περιβαλλοντικής μελέτης για την προσωρινή αδειοδότηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Αντιπάρου», επειδή θεωρήσαμε ότι κάτι συμβαίνει ζητήσαμε και πήραμε από τον πρόεδρο το έγγραφο μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι στο έγγραφο δεν αναφερόταν τίποτα από αυτά που υποτίθεται ότι διάβαζε. 

Στη συνέχεια ο δήμαρχος είπε ότι χρειάζεται να γίνει αυτή η μελέτη γιατί θα μεταφέρονται εκεί τα σκουπίδια, ως προσωρινός αποθηκευτικός χώρος, για να μεταφέρονται μετά στην Πάρο. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης αντιδράσαμε γιατί ο δήμαρχος και ο συνδυασμός του θέλουν με την μελέτη αυτή, την οποία θα πληρώσουν όλοι οι Αντιπαριώτες, να ξαναδημιουργήσουν σκουπιδότοπο στον Προφήτη Ηλία (χαμηλό) και φυσικά η όλη συζήτηση γινόταν για να βοηθήσουν τον εργολάβο που θα αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών να έχει μεγαλύτερο κέρδος και να μην μεταφέρει καθημερινά τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Πάρου, αυτό όμως είναι αδιανόητο να συμβεί αφού πουθενά στην προκήρυξη δεν αναφέρετε ότι ο εργολάβος θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον παλιό ΧΑΔΑ για την αποθήκευση των σκουπιδιών. 

Ο συνδυασμός μας δεν ψήφισε την συγκεκριμένη μελέτη, όμως Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post