9 Ιουν 2013
Την Παρασκευή (7-6-2013), μετά από 40 ημέρες, είχαμε πάλι συμβούλιο, τι και αν ο νόμος υποχρεώνει να γίνονται συμβούλια υποχρεωτικά ένα κάθε μήνα, η Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης δεν συμβιβάζεται, έχει δικούς του νόμους λειτουργίας, τόσο του δήμου όσο και του δημοτικού συμβουλίου. 

Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι ποτέ δεν έχει απαντήσει στα όποια έγγραφα αιτήματά μας και εντάξει καλώς για εμάς, υπάρχουν όμως αιτήματα πολιτών τα οποία δεν έχουν απαντηθεί εδώ και δύο χρόνια, αυτούς τουλάχιστον δεν μπορείς να τους αγνοείς και το κυριότερο να τους κοροϊδεύεις. 

Δυστυχώς όμως όλα αυτά τα προβλήματα δεν προβάλλονται από τα τοπικά μέσα, παράδειγμα η παρουσία εκδότη σε συζήτηση για τα προβλήματα του σχολείου που ούτε καν ανακοινώθηκε στην εφημερίδα του. 

Η από στόμα σε στόμα μετάδοση της είδησης δυστυχώς πολλές φορές παραποιείται ή διογκώνεται με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διασταύρωσή της αλλά και η αληθοφάνειά της, άλλωστε μας ενδιαφέρει η αλήθεια και όχι το ψέμα το οποίο ο δήμαρχος έχει «σπουδάσει». 

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας, το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα πάντα με την αρχική πρόσκληση, ήταν να γίνει στις 7 το απόγευμα, μία ημέρα πριν ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5 το απόγευμα, γιατί στις 7 είχε γιορτή το νηπιαγωγείο, (μα καλά κανείς δεν σκέφτηκε να ρωτήσει το σχολείο αν χρειάζεται την αίθουσα; δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα), τελικά το συμβούλιο ξεκίνησε στις 5:30 σε μια μικρή αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου. 

Θεωρούμε περιττό να σας πούμε ότι για μια ακόμη φορά δεν είχαμε καμία ενημέρωση επί των θεμάτων και των εισηγήσεων της ημερήσιας διάταξης, εδώ και δυόμισι χρόνια πορευόμαστε αυτοσχεδιάζοντας ή μαντεύοντας. 

Πριν την ανάγνωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ζητήσαμε το λόγο από τον πρόεδρο του συμβουλίου γιατί είχαμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα στον δήμαρχο και να συζητήσουμε προβλήματα που είχαν προκύψει και ζητούσαν τη λύση τους. 

Θέσαμε δύο θέματα: 

1. Καταγγελία τεσσάρων συμπολιτών μας που είχαν εργαστεί στο δήμο και δεν έχουν ακόμη πληρωθεί. 

2. Η λειτουργία του σχολείου και της σχολικής επιτροπής υπό την διοίκηση της διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου. 

Επειδή και τα δύο θέματα είναι μεγάλα θα τα αναπτύξουμε σε διαφορετικές αναρτήσεις μας οι οποίες ακολουθούν.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post