9 Ιουν 2013

Στις 8 Φεβρουαρίου 2013 και κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ένας εκ των συμπολιτών μας που παρακολουθούσε πήρε το λόγο και ρώτησε τον δήμαρχο αν χρωστάει ο Δήμος χρήματα σε συμπολίτες που έχουν εργαστεί κατά καιρούς, ο δήμαρχος τότε φανερά εκνευρισμένος και απευθυνόμενος προς τον συμπολίτη μας του είπε ότι αυτά που λέγονται στα καφενεία είναι συκοφαντίες και θα προχωρήσει στην προσφιλή του μέθοδο των αγωγών. 

Στις 26-2-2013 και πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προσήλθε ο συμπολίτης μας Μαριάνος Σπύρος και επέδωσε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αίτηση – διαμαρτυρία προς το Δήμο τεσσάρων συμπολιτών μας με την οποία ζητούσαν να πληρωθούν για υπηρεσίες που προσέφεραν προς τον Δήμο μετά από πρόσκληση και συμφωνία που είχαν κάνει προσωπικά με τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Λεβεντάκη. 

Τότε πήραμε το λόγο και ρωτήσαμε τον δήμαρχο, τι ακριβώς συμβαίνει και αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτά είναι συκοφαντίες, ο κ. Λεβεντάκης απάντησε ότι μόλις χθες πήραν το αίτημά τους στο δήμο και διαβεβαίωσε τόσο εμάς όσο και τους διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας ότι το αίτημά του θα συζητιόταν στο αμέσως επόμενο συμβούλιο και συγκεκριμένα απαντώντας στον κ. Μαριάνο Σπύρο του είπε: «κ. Μαριάνο φέρατε μια αίτηση στο Δήμο για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ναι ή όχι, όταν θα γίνει το επόμενο συμβούλιο θα μπει ως θέμα το αίτημά σας… Να είστε σίγουρος ότι θα συζητηθεί» 

Από τότε όμως έγιναν τέσσερα συμβούλια και το αίτημά τους δεν είχε έρθει έτσι λοιπόν προχθές αποφασίσαμε να το φέρουμε εμείς ως παράταξη προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ρωτήσαμε τον δήμαρχο και αυτός μας απάντησε ότι ο Δήμος δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα και ότι είχε έρθει σε επαφή με τους αιτούντες και αυτοί του είπαν ότι δεν έχουν καμιά απαίτηση, ανέφερε δε ότι αυτοί δούλευαν για την προηγούμενη κοινοτική αρχή και αυτή τους χρωστούσε και όχι ο Δήμος φυσικά δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ότι στο αίτημά τους αυτοί ανέφεραν ότι δούλεψαν στο δήμο τα έτη 2011 και 2012. 

Μετά το πέρας του συμβουλίου επικοινωνήσαμε με ένα εκ των αιτούντων ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έχει δηλώσει στο δήμαρχο ότι δεν του οφείλονται χρήματα και το κυριότερο ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με τον δήμαρχο. 

Το παραπάνω γεγονός αποτελεί απόδειξη αυτών που εμείς έχουμε καταγγείλει ως παλαιοκομματικές μεθόδους, γνωρίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι καταγγέλλοντες δούλευαν στο δήμο κατά τα χρονικά διαστήματα που οι ίδιοι αναφέρουν στην αίτησή τους, ελπίζουμε η εμμονή και η ψευδολογία του κ. Λεβεντάκη να μην περάσει απαρατήρητη από τους πολίτες της Αντιπάρου, πιστεύουμε δε ότι οι εργάτες πρέπει να αποζημιωθούν αφού πραγματικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο, ο δε κ. Λεβεντάκης θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να προσλαμβάνει κατά το δοκούν και μετά να μην τους πληρώνει, αν η πρόσληψή τους είναι παράνομη ας τα βάλει από την τσέπη του. 

Δείτε και την αίτηση των εργατών:

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post