18 Ιουν 2013
Μετά από 18 μήνες συνεχόμενων έγγραφων αιτημάτων μας στο Δήμο, που παραμένουν αναπάντητα εκ μέρους της δημοτικής αρχής, αποφασίσαμε ότι αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει, σήμερα υποβάλαμε νέο αίτημα ζητώντας πληροφορίες για την παρουσία του "συμβούλου" του δημάρχου κ. Χανιώτη, ο οποίος ασκεί επιτελικές εξουσίες εντός του Δήμου.

Η αίτησή μας εστιάζεται στο γεγονός ότι ενώ υπάρχει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ απόφαση του δημάρχου τον Μάιο του 2011 για πρόσληψη του κ. Χανιώτη ως αμισθί συνεργάτη του πριν λίγες ημέρες ο δήμαρχος εξέδωσε νέα ανακοίνωση - πρόσκληση με την οποία ζητά την πρόσληψη νέου ειδικού συνεργάτη, δεδομένου ότι στο δήμος μας ο δήμαρχος δεν δικαιούται να έχει παραπάνω από έναν σύμβουλο, η πρόσκλησή του αυτή μας εξέπληξε και παράλληλα μας δημιούργησε την εντύπωση ότι κάτι άλλο συμβαίνει γι' αυτό προβήκαμε στην παρακάτω αίτηση μας.

Αντίπαρος 18 Ιουνίου 2013 
ΑΙΤΗΣΗ 
Γιάννη Βασιλόπουλου 
 Δημοτικού Συμβούλου 
 Τηλ:6973518100 
ΠΡΟΣ 
ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 

Με την υπ’ αριθμ’ 66 από 9/5/2011 απόφαση του δημάρχου κ. Λεβεντάκη ανατέθηκαν καθήκοντα άμισθου συνεργάτη στον κ. Χανιώτη Ευθύμιο του Παναγιώτη. 

Παρακαλώ όπως σύμφωνα με το άρθρο 69§3 του ν. 3852/2010: Μου χορηγήσετε 
α)Αντίγραφο της συμβάσεως πρόσληψης μεταξύ του δημάρχου και του κ. Χανιώτη. 
β)Αντίγραφο δημοσιεύσεως της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη συνεργάτη του δημάρχου. 
γ)Αντίγραφο της δημοσιευθείσας πρόσληψης στην εφημερίδα της κυβέρνησης. 

Τα αιτούμενα αντίγραφα να μου δοθούν άμεσα (μέχρι τέλους της τρέχουσας εβδομάδας) σε διαφορετική περίπτωση η παρούσα αίτησή μου θα κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς για τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο των υπαιτίων, καθόσον επί 18 και πλέον μήνες έχουν μείνει αναπάντητα έγγραφα αιτήματα μου. 
 Ο Αιτών 
 Γιάννης Βασιλόπουλος

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post