1 Νοε 2010
Αθλητισμός είναι κάθε μορφή σωματικής δραστηριότητας που βελτιώνει την φυσική και πνευματική κατάσταση κάθε ατόμου, αλλά συμβάλλει αποτελεσματικά στην βελτίωση της κοινωνικής συναναστροφής, στην κριτική σκέψη για την επίλυση προβλημάτων, το πνεύμα φιλίας, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό στους κανόνες, την αυτοπειθαρχία, την ομαδικότητα, τον σεβασμό προς τους άλλους, την ηγετικότητα και τις δεξιότητες αντιμετώπισης δυσκολιών.
Ο Συνδυασμός μας θα στηρίξει κάθε σοβαρή Αθλητική δραστηριότητα σαν αντίδοτο στο πρότυπο της καθιστικής ζωης, σαν αντίδοτο σε κάθε είδους καταστροφικές επιρροές.
  • Θα προβούμε σε αναβάθμιση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου, μια σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια, που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο ΝΟΑ θα βοηθηθεί αποτελεσματικά, για να απόκτησει τις αναγκαίες εγκαταστάσεις και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει το έργο του και να παίξει σημαντικό ρόλο στον τομέα της Ιστιοπλοΐας πανελλαδικά.
Ο Αθλητισμός προετοιμάζει τους νέους να αναλάβουν ηγετικό ρόλο μέσα στις Κοινότητες τους

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post