1 Νοε 2010
Στον τομέα αυτό δίνουμε προτεραιότητα στις ανασκαφές του Δεσποτικού, την κατάλληλη φύλαξη του χώρου και την αναστύλωση των μνημείων. Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για την επισκεψημότητα του χώρου, και εκμεταλλευόμαστε την δυναμική του για την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών στο νησί.
Σε συνεργασία με την αρμόδια Εφορία Αρχαιοτήτων θα εκπονηθεί μελέτη συντήρησης – ανάδειξης του Κάστρου, για την απαραίτητη και ελεγχόμενη επέμβαση στο μνημείο, το οποίο θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους περίκλειστους οικισμούς στο Αιγαίο.
Επιλεγούμε με προσοχή τις καλοκαιρινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις με τρόπο που να προβάλλουν και να αναδεικνύουν τον ντόπιο πολιτισμό και αναβιώνουμε τα πατροπαράδοτα πανηγύρια μας που τείνουν να εξαφανιστούν από την μυλόπετρα της σύγχρονης αντίληψης.
  • Θα επιδιώξουμε την κατασκευή και λειτουργία λαογραφικού και φωτογραφικού μουσείου.
Επίσης θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την κατασκευή μουσείου για την στέγαση των αρχαιολογικών ευρημάτων.

Η προβολή του Πολιτισμού μας αναδεικνύει την ταυτότητα μας

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post