1 Νοε 2010
 Ο Συνδυασμός μας θα δώσει ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα στην απαραίτητη συντήρηση και δημιουργία των κατάλληλων σχολικών κτιριακών εγκαταστάσεων, που θα διευκολύνουν την προσπάθεια των μαθητών και δασκάλων.
Έμφαση θα δοθεί στον κατάλληλο εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στον τεχνολογικό εξοπλισμό, που είναι κλειδί στις μέρες μας για την πρόοδο των παιδιών.
Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, θα υποστηρίξουμε, εκτός από την προγραμματισμένη διδακτέα ύλη και οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα κρίνεται κατάλληλο για τους μαθητές, σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς, του γονείς και το αρμόδιο Υπουργείο, με τρόπο ώστε το μαθησιακό επίπεδο των μαθητών να είναι από τα υψηλοτέρα στη χώρα.
Το συντομότερο δυνατό θα προγραμματιστεί ανακαίνιση σε όλα τα σχολικά κτίρια (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), με τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών και θα προβούμε σε αντικατάσταση φθαρμένων υλικών και εποπτικών μέσων.
Έμφαση θα δοθεί στην ασφάλεια και υγεία διδασκόντων και διδασκομένων.
Σε συνεργασία με τους γονείς και το διδακτικό προσωπικό, θα δώσουμε κίνητρα ικανά στους καθηγητές, για να τους προσελκύσουμε να διαμένουν στο νησί μας και όχι στην Πάρο.
Τα δρομολόγια του λεωφορείου θα σχεδιαστούν με τρόπο ώστε να εξυπηρετούν τα παιδιά όλων των τάξεων.
Θα δημιουργήσουμε εγκατάσταση για την παροχή πόσιμου νερού στα σχολεία.

Η μόρφωση αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post