1 Νοε 2010

Είναι αδιανόητο το πλούσιο δυναμικό της Νεολαίας μας να παραμένει στο περιθώριο των γεγονότων, αμέτοχο στις αποφάσεις για την τοπική μας κοινωνία και αποκομμένο από τις δημιουργικές δράσεις.
Οι νέοι ήταν πάντα πρωτοπόροι του κοινωνικού γίγνεσθαι, μιας και από την φύση τους, αναζητούν πάντα μια πιο δίκαιη κοινωνία για όλους τους πολίτες χωρίς κοινωνικές ανισότητες και αδικίες.
Οι νέοι αγαπούν τις αλλαγές και επιδιώκουν τις ανατροπές.
Δίνουμε βήμα έκφρασης, διάθεση ανταπόκρισης και πνεύμα συμμόρφωσης στις ανάγκες της, αλλά και απαίτηση για ενεργή συμμετοχή στο κοινωνικό μας γίγνεσθαι.
Ο Συνδυασμός μας θα ενθαρρύνει την δημιουργία Συμβουλίου Νέων που θα επεξεργάζεται τοπικά θέματα – προβλήματα και θα μπορεί στα Δημοτικά Συμβούλια να εκφράζει τις προτάσεις της.

Δίνουμε βήμα έκφρασης στους Νέους μας και αξιοποιούμε την πολύτιμη συνεισφορά τους στα κοινά

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post