20 Μαρ 2013
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» 

Αυτά λέει ο θυμόσοφος λαός μας για όσους στη θλίψη και απογοήτευσή τους ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν την αλήθεια. Τι άλλο θα μπορούσε κανείς να σκεφθεί για τις χωρίς αποδείξεις δημόσιες κατηγορίες του δημάρχου Αντιπάρου κ. Λεβεντάκη, για τα δίκαια αιτήματα των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που αφορούν τα σχολικά κτίρια στην Αντίπαρο. 

Κατηγορεί τους συλλόγους Γονέων για...
αντιπολιτευτική τακτική, ποιός αυτός που ουδέποτε ασχολήθηκε κατά το παρελθόν με αυτούς, ούτε ως απλό μέλος. 

Με τον μοναδικό σύλλογο που ασχολήθηκε ήταν ένας χορευτικός όμιλος, ο οποίος προήλθε από τη διάσπαση του χορευτικού της πρώην κοινότητας, την οποία αυτός προκάλεσε και μετά τον διέλυσε, διχάζοντας τότε την τοπική μας κοινωνία. 

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί δεν έχει επιδιορθωθεί η μόνωση στα σχολεία προκειμένου να φύγουν οι κουβάδες από τις αίθουσες, γιατί δεν έχει προχωρήσει η μελέτη για την κατασκευή των νέων σχολικών κτιρίων, γιατί δεν έχει μεριμνήσει για την προσθήκη αίθουσας στο σχολικό κτίριο του Γυμνασίου, αφού γνωρίζει ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τα παιδιά δεν θα χωρούν στις ήδη υπάρχουσες, γιατί δεν έχει προβεί στην αντικατάσταση των κουφωμάτων και στα δύο σχολικά κτίρια, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, γιατί δεν έχει επισκευάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων και τέλος γιατί δεν έχει απαντήσει εδώ και ένα χρόνο σε συνεχόμενα έγγραφα αιτήματα των συλλόγων, τα έβαλε με όλους και με όλα. 

Βρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση ο κ. Λεβεντάκης καθημερινά ψευδολογεί, αφού μας κατηγορεί ότι ζητήσαμε εμείς, ως αντιπολίτευση, την συζήτηση των προβλημάτων των σχολείων σε μονοθεματικό συμβούλιο, όταν όλοι γνωρίζουν ότι αυτός το πρότεινε και εμείς το αποδεχθήκαμε, μας κατηγορεί ότι μας είχε ενημερώσει για τα προβλήματα των σχολείων και ότι αυτά είχαν αντιμετωπισθεί, όταν όλοι γνωρίζουν ότι καμιά ενημέρωση δεν είχαμε και τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Εδώ δεν θυμόταν ότι επί δύο συνεχόμενα χρόνια υπήρχαν τα ίδια έργα στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας που η παράταξή του είχε συντάξει, θα θυμόταν πότε μας είχε ενημερώσει; 

Κανείς, μέχρι σήμερα δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα, δεν κατηγόρησε συλλόγους Γονέων στην προσπάθειά τους να καλυτερεύσουν τις συνθήκες διαβίωσης και μάθησης των παιδιών τους, είναι ο μοναδικός που το κάνει, γιατί απλά δεν ενδιαφέρετε! 

Καπηλεύεται κόπους και προσπάθειες άλλων, όταν λέει ότι τα έργα πραγματοποιούνται αποκλειστικά από εκείνον, όμως όλοι γνωρίζουμε ότι όλα αυτά ήταν προγραμματισμένα να γίνουν, πολύ πριν αυτός αναλάβει τις τύχες του Δήμου μας, δυστυχώς τα έγγραφα και τα γεγονότα τον αυτοδιαψεύδουν. 

Ας αντιληφθεί επιτέλους ο κ. δήμαρχος ότι δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν, καθώς οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post