30 Ιουν 2012
Στις 28-6-2012 συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου μας με τα θέματα που είχαμε αναρτήσει εδώ

Στο τέλος της συνεδρίασης και χωρίς ο συνδυασμός μας να γνωρίζει οτιδήποτε, ενώ όπως καταλάβαμε η πλειοψηφία γνώριζε πάρα πολύ καλά το θέμα, εμφανίστηκε ο κύριος Γρίσπος που του έχει ανατεθεί, με απευθείας ανάθεση, το έργο "Ανάθεση για την χαρτογράφηση και καταγραφή περιπατητικών διαδρομών, σημείων και περιοχών περιβαλλοντικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Νήσου Αντιπάρου" και απαίτησε να επανέλθει στην οικονομική επιτροπή προκειμένου η απόφαση να είναι ομόφωνη, αφού τόσο ο συνδυασμός μας όσο και ο συνδυασμός "Μένουμε Αντίπαρο", δεν είχε ψηφίσει την σχετική δαπάνη, λόγω υπερβολικού κόστους (8000 ευρώ).

Θεώρησα ότι η απαίτηση του κυρίου Γρίσπου είναι, εκτός κάθε καλής εννοούμενης επέμβασης, αφού κατά τον νόμο ο κάθε δημοτικός σύμβουλος ψηφίζει κατά συνείδηση και όχι κατ' απαίτηση των εργολάβων. 

Εκτός αυτού ο κ. Γρίσπος προέβη σε κρίσεις και χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του μετέχοντος του συνδυασμού μας κ. Γιάννη Βασιλόπουλου και αναφέρθηκε σε "παπαγαλάκια", όπως είπε, που διακινούν διάφορα ψεύδη εις βάρος του χωρίς να τα κατονομάζει. 

Η παρέμβασή του αυτή, οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε, χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και δήμαρχο μας κ. Λεβεντάκη, εισάγει νέα ήθη στο συμβούλιο της οικονομικής επιτροπής.

Ακούστε το ηχητικό της συνεδρίασης:

2 σχόλια:

Γρίσπος Κώστας είπε...

Αξιότιμε κ.Βασιλόπουλε
Το ανωτέρω post , στο οποίο έπρεπε να είχατε χρησιμοποιήσει κίτρινο χρώμα γραμματοσειράς, γεμάτο ανακρίβειες και ψεύδη έχει τον πασιφανή σκοπό να σπιλώσει το άτομο μου και να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες σας.
«έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»
Επί της ουσίας
1.Καμια σύμβαση με τον Δήμο Αντιπάρου δεν έχω υπογράψει για την χαρτογράφηση και καταγραφή περιπατητικών διαδρομών, σημείων και περιοχών περιβαλλοντικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της Νήσου Αντιπάρου με αντίτιμο 8000ευρω
2. Δεν υπήρξα ποτέ εργολάβος του Δήμου ούτε έχω λάβει ένα ευρώ για την οποιοιδήποτε εθελοντική προσφορά μου.
3, Χρησιμοποίησα για εσάς ήπιες πολιτικές εκφράσεις που πρέπει να μάθετε να ανέχεστε
4.Μου ζητήθηκε από τον επιστημονικό συνεργάτη του εργαστηρίου φωτογραμμετρίας του ΕΜΠ Γεώργιο Μακρή και τον Δήμαρχο Αντιπάρου να εκδώσω απόδειξη παροχής υπηρεσιών για να καλυφτούν τα έξοδα παραμονής της επιστημονικής ομάδας που εργάζεται για την δημιουργία του Χάρτη πράγμα το οποίο αποδέχτηκα με την προϋπόθεση τα έξοδα να είναι εύλογα και να συμφωνήσουν και οι τρεις Δημοτικές παρατάξεις.
Η συνεχής γκαιμπελίστικης έμπνευσης συκοφάντηση Δημοτών δεν προάγει τον Δημοκρατικό Διάλογο και την συναίνεση που τόσο έχει ανάγκη το νησί μας
Σας εύχομαι ότι το καλύτερο στη νέα σας αυτοδιοικητική πορεία προς το όφελος της Αντιπάρου
Γρίσπος Κώστας
Δημότης Αντιπάρου

γ.π είπε...

ασε μας ρε κωστα που ξαφνικα αποφασισες να ασχοληθεις με το καλο του τοπου.σε επιασε ο πονος τωρα.εγινες και εσυ εθελοντης οπως οι αλλοι.ξαφνικα γεμισε το νησι με εθελοντες και σε μια περιοδο που ο κοσμος λεει το ψωμι ψωμακι.γελανε ολοι με αυτα που ακουνε περι εθελοντισμου.φτανει πια η κοροιδια.10 μερες ηταν εδω η ομαδα για τα μονοπατια 20 λεγατε εσεις.να μην πω και αλλα.αστο να παει στο διαολο.

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post