27 Οκτ 2010
    Κάθε συλλογική προσπάθεια πρέπει να διέπεται από ένα Όραμα, οδηγό για κάθε ενέργεια που θα τείνει στην ολοκλήρωση του. Αλλιώς, κινδυνεύουμε να πελαγοδρομούμε με ανούσιες, ευκαιριακές, συμφεροντολογικές ενέργειες που στην ουσία δεν μας οδηγούν πουθενά. 
    "Οραματιζόμαστε σταθερή Αναπτυξιακή πορεία με σεβασμό στο περιβάλλον στη φυσιογνωμία του νησιού μας και στον πολιτισμό μας, που θα μας επιτρέψει να αναβαθμίσουμε την Ποιότητα της ζωής μας, σε ένα περιβάλλον που κατοχυρώνει και εξασφαλίζει τα δικαιώματα τις ελευθερίες και τις υποχρεώσεις όλων των πολιτών ανεξαιρέτως."
    Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε τους συμπατριώτες μας ενωμένους, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και όχι διχασμένους. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ευθύνη, καθήκον και συμφέρον όλων των συμπατριωτών, που ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερο προς όφελος όλων. Ο πολίτης δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα με τις πολιτικές του προτιμήσεις, αλλά υπεράνω κομμάτων με σεβασμό, δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια.
    Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε το πολίτη να είναι πλήρως ενημερωμένος για τα συμβαίνοντα στο νησί μας και να παίρνει ενεργά μέρος στις κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. Δέσμευση μας είναι η διαρκής, καθαρή και υπεύθυνη ενημέρωση, αλλά και η συλλογή και αξιολόγηση της γνώμης του κάθε πολίτη, μέσω συχνών λαϊκών συνελεύσεων. 
    Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε η διαχείριση του δημοσίων πόρων να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια, ούτως ώστε κάθε πολίτης να μπορεί να κρίνει την απόδοση του δημοτικού έργου και την καθαρότητα και ορθότητα των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Για αυτούς τους λόγους ο ετήσιος απολογισμός θα γίνεται παρουσία όλων των πολιτών με απλούς κατανοητούς όρους και όχι με πολύπλοκα λογιστικά τερτίπια, που σκοπό έχουν να συσκοτίσουν την αλήθεια. Επί πλέον, θα παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να ελέγχει κάθε ενέργεια του Δήμου και να αποκομίζει προσωπική άποψη.
    Τα παραπάνω αποτελούν τις Αρχές του συνδυασμού μας και σαν τέτοιες είναι απολύτως απαράβατες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πολιτική  χωρίς  αρχές  δεν  νοείται.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post