22 Φεβ 2013
Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας του νέου δήμου Αντιπάρου η αντιπολίτευση ενώνεται προκειμένου να καταστεί δυνατή η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ορισμένων θεμάτων που χρονίζουν, παρόλο που αυτά θεωρούνται επείγοντα και η διοίκηση του Δήμου αρνείται κατ' επανάληψη να συζητήσει, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις και των δύο συνδυασμών της αντιπολίτευσης. Για αρχή ζητάμε την ενημέρωση της πορείας των σημαντικότατων έργων της αποχέτευσης και της ΕΕΛ καθώς επίσης και την λήψη απόφασης για την παράλληλη αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Στην συνέχεια θα επανέλθουμε για άλλα θέματα που μας απασχολούν και δεν μας έχουν δοθεί καθόλου απαντήσεις από την δημοτική αρχή παρά τα συνεχή έγγραφα αιτήματά μας, ελπίζουμε αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος να φέρουν το αίτημά μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε το κοινό αίτημα:..




Αντίπαρος, 22.02.2012
Προς: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου κ. ΦΑΡΟΥΠΟ Κων/νο
Κοιν:   Δήμαρχο Αντιπάρου)

           κ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ Ιωάννη

Θέμα: Αίτημα για άμεση Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 67, παράγρ.2 τον Ν.3852/2010 με θέμα την ενημέρωση σχετικά με την πορεία των έργων της αποχέτευσης - ΕΕΛ και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.
Με την παρούσα αίτηση και έχοντας υπ' όψιν την παράγραφο 2 του άρθρου 67 («Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου») του Ν.3852/2010, το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας αιτούμαστε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξη την ενημέρωση της πορείας των σημαντικότατων έργων της αποχέτευσης και της ΕΕΛ καθώς επίσης και την λήψη απόφασης για την παράλληλη αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.
Σας υπενθυμίζουμε ότι δημόσια έχει συμφωνήσει και ο Δήμαρχος Αντιπάρου στην σχετική ενημέρωση, παρότι αντίστοιχο αίτημα από διμήνου του συνδυασμού) «Μένουμε Αντίπαρο» παραμένει ατελέσφορο.
Τα σημαντικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και οφείλει ο Δήμος να ενημερώσει άμεσα και με κάθε λεπτομέρεια το Δημοτικό Συμβούλιο -καθώς και τους δημότες- για την πορεία τους, το χρονοδιάγραμμα τους και το σχεδιασμό τους, παράλληλα πρέπει να αναζητήσει λύσεις για την ταυτόχρονη αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης (η οποία αναφέρεται και στο τελευταίο δελτίο τύπου του Δημάρχου) και άλλα ζητήματα.
Όπως είναι φανερό, η παρουσία του επιβλέποντος μηχανικού, του εργολάβου, καθώς και άλλων αρμοδίων ή ειδικών, θα είναι πολύτιμη, αφού είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ιδιαίτερη σημασία των έργων δημιουργεί και την ανάγκη για την ευρύτερη δυνατή διαφάνεια και ενημέρωση, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο για την ευρύτερη διαπαραταξιακή και κοινωνική συναίνεση.
Μετά τιμής οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                            ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
               ΠΑΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ       ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post