18 Φεβ 2012
Αντίπαρος 17 Φεβρουαρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο κύριος Μαριάνος έκανε μία προσωπική επιλογή με την παραίτησή του η οποία είναι σεβαστή από όλους μας.


Εμείς, οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Προόδου», δηλώνουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο και προς κάθε κατεύθυνση, ότι όλοι μαζί στηρίξαμε συνειδητά τον Νίκο Μαριάνο αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ικανότητές του.

Ωστόσο, η απόφαση του αυτή δε βοηθά στην κατεύθυνση όσων επικαλείται στην επιστολή του, αφού δεν ενημέρωσε προφορικά ή εγγράφως τον συνδυασμό του, ούτε καν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησής του στα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού του, αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε αναφέρει σε κάποιους από εμάς τα προβλήματα που αναφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, στην παράταξή μας ουδέποτε υπήρξαν φαινόμενα πιέσεων, ηγεμονισμού, αδιαφάνειας ή διαπλοκής εκ μέρους όλων μας, ιδιαίτερα για τους δύο τελευταίους χαρακτηρισμούς, της αδιαφάνειας και διαπλοκής, δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοια εκδοχή αφού ο συνδυασμός μας δεν έχει την διαχείριση των κοινών.

Η παράταξη μας «Ενωτική Κίνηση Προόδου» θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό του Δήμου μας από τη θέση που την κατέταξαν οι δημότες μας.

Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο καθήκον να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των συνδημοτών μας που όλοι μαζί αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε, μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι.

0 σχόλια:

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ενωτική Κίνηση Προόδου
Ο εκλογικός συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ αντιπροσωπεύει την ενότητα όλων των Αντιπαριωτών, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, με μοναδικό σκοπό να αντιμετωπίσει όλα τα τοπικά προβλήματα με επιτυχία. Στο μοναδικό κόμμα που πιστεύουμε είναι το "κόμμα των Αντιπαριωτών". Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά για όλους. Όλοι μαζί μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διχόνοια και η στείρα αντιπαράθεση, δεν λύνει κανένα πρόβλημα.
Προβολή πλήρους προφίλ

Αναγνώστες

Επισκέπτες

Popular Posts

Blogroll

Blogger templates

BTemplates.com

About

Blogroll

Weekly post